Kuchenne rewolucje. To nie tylko tytuł popularnego programu telewizyjnego, ale też codzienność każdego menadżera restauracji.
Pomysłowi kucharze szukają nowych smaków, aby zaskakiwać klientów, a to zwykle wiążę się z długą listą potrzebnych produktów, która trafia do rąk restauratora. Ten już dobrze wie co z nią dalej zrobić: jak najszybciej udać się do sklepu i dostarczyć zakupy do lokalu.
W tym zadaniu panu Piotrowi pomaga Chevrolet Cruze. Menadżer restauracji zdecydował się na wersję kombi, ponieważ potrzebuje przestronnego bagażnika. Cruze oferuje pojemny kufer o regularnym kształcie, co zdecydowanie pomaga w załadunku dużej ilości skrzynek z produktami. Dodatkową przestrzeń znajdziemy pod podłogą bagażnika, a po złożeniu tylnych foteli otrzymujemy naprawdę pokaźne miejsce na zakupy.
Pewnie część z Was pomyśli sobie, że skoro pan Piotr poszukuje auta przestronnego, to mógłby rozważyć zakup furgonetki lub vana. Owszem, gdyby tylko nie potrzebował wysokiego komfortu podróży, poziomu bezpieczeństwa i reprezentacyjnej stylistki.
Chevrolet Cruze doskonale sprawdza się w pracy „fizycznej”, ale dzięki atrakcyjnemu wyglądowi nie ogranicza się wyłącznie do tej funkcji. Chevroletem bez obaw można udać się na spotkania biznesowe z kontrahentami. Samochód w kolorze Deep Espresso w połączeniu z czarnymi 17-calowymi alufelgami prezentuje się dostojnie i przewyższa konkurentów z swojego segmentu.
Podobne wrażenie pan Piotr odniósł wsiadając do Cruze'a. Bardzo szybko odnalazł dogodną pozycję za kierownicą (regulowane w kilku płaszczyznach fotel i kolumna kierownicza). W dłuższych trasach restaurator docenił wygodne fotele, dużą przestrzeń na nogi oraz ergonomię: uchwyty na kubki, schowki czy przełączniki znajdują się w zasięgu ręki. Natomiast na parkingach pomocna okazała się kamera cofania i czujniki parkowana. Pan Piotr przy wysoko stawia bezpieczeństwo, co bez wątpienia oferuje Cruze. W standardzie otrzymujemy m.in. przednie i boczne poduszki powietrze oraz kurtyny, system ABS, ESC i TCS.
Menadżer restauracji docenił Chevroleta Cruze także za charakterystykę zawieszenia (nastawione na komfort), układ kierowniczy (precyzyjny i czuły, szybko sygnalizacje co dzieje się z kołami) i jednostkę napędową. Pod maską znajduje się turbodoładowany diesel o pojemności 1.7l i mocy 140 KM, czyniąc z Cruze'a całkiem szybkie kombi. Auto do „setki” przyspiesza w 8.8 sekundy zachowując średnie spalanie na niskim poziomie ok. 6 l/100 km.
Chevrolet Cruze kombi świetnie sprawdza się w roli samochodu dla menadżera restauracji: ma reprezentacyjną stylistykę, dużą przestrzeń załadunkową, gwarantuje wysoki komfort podróży oraz poziom bezpieczeństwa. Pan Piotr uważa, że samochód ma bardzo wiele zalet, a sam nie dostrzega rażących wad. Restaurator zwrócił również uwagę na atrakcyjną ofertę cenową modelu.
CHEVROLET CRUZE KOMBI LT+
SILNIK: 1.7D/140 KM, manualna skrzynia biegów
DODATKOWE WYPOSAŻENIE: nawigacja (1100 zł), lakier metalizowany (1900 zł), czarne felgi 17" (1200 zł)
CENA: 79 090 zł
Sprawdź cennik i inne wersje Chevroleta Cruze na www.chevrolet.pl
Galeria zdjęć
Kuchenne rewolucje. To nie tylko tytuł popularnego programu telewizyjnego, ale też codzienność każdego menadżera restauracji. Pomysłowi kucharze szukają nowych smaków, aby zaskakiwać klientów, a to zwykle wiążę się z długą listą potrzebnych produktów, która trafia do rąk restauratora. Ten już dobrze wie co z nią dalej zrobić: jak najszybciej udać się do sklepu i dostarczyć zakupy do lokalu.
Ten już dobrze wie co z nią dalej zrobić: jak najszybciej udać się do sklepu i dostarczyć zakupy do lokalu.
W tym zadaniu panu Piotrowi pomaga Chevrolet Cruze. Menadżer restauracji zdecydował się na wersję kombi, ponieważ potrzebuje przestronnego bagażnika.
Cruze oferuje pojemny kufer o regularnym kształcie, co zdecydowanie pomaga w załadunku dużej ilości skrzynek z produktami. Dodatkową przestrzeń znajdziemy pod podłogą bagażnika, a po złożeniu tylnych foteli otrzymujemy naprawdę pokaźne miejsce na zakupy.
Pewnie część z Was pomyśli sobie, że skoro pan Piotr poszukuje auta przestronnego, to mógłby rozważyć zakup furgonetki lub vana. Owszem, gdyby tylko nie potrzebował wysokiego komfortu podróży, poziomu bezpieczeństwa i reprezentacyjnej stylistki.
Chevrolet Cruze doskonale sprawdza się w pracy „fizycznej”, ale dzięki atrakcyjnemu wyglądowi nie ogranicza się wyłącznie do tej funkcji. Chevroletem bez obaw można udać się na spotkania biznesowe z kontrahentami.
Samochód w kolorze Deep Espresso w połączeniu z czarnymi 17-calowymi alufelgami prezentuje się dostojnie i przewyższa konkurentów z swojego segmentu.
Podobne wrażenie pan Piotr odniósł wsiadając do Cruze'a. Bardzo szybko odnalazł dogodną pozycję za kierownicą (regulowane w kilku płaszczyznach fotel i kolumna kierownicza). W dłuższych trasach restaurator docenił wygodne fotele, dużą przestrzeń na nogi oraz ergonomię: uchwyty na kubki, schowki czy przełączniki znajdują się w zasięgu ręki.
Natomiast na parkingach pomocna okazała się kamera cofania i czujniki parkowana. Pan Piotr przy wysoko stawia bezpieczeństwo, co bez wątpienia oferuje Cruze. W standardzie otrzymujemy m.in. przednie i boczne poduszki powietrze oraz kurtyny, system ABS, ESC i TCS.
W standardzie otrzymujemy m.in. przednie i boczne poduszki powietrze oraz kurtyny, system ABS, ESC i TCS.
Menadżer restauracji docenił Chevroleta Cruze także za charakterystykę zawieszenia (nastawione na komfort), układ kierowniczy (precyzyjny i czuły, szybko sygnalizacje co dzieje się z kołami) i jednostkę napędową.
Pan Piotr uważa, że samochód ma bardzo wiele zalet, a sam nie dostrzega rażących wad. Restaurator zwrócił również uwagę na atrakcyjną ofertę cenową modelu.
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera
Chevrolet w firmie: Cruze kombi dla menadżera